Vés al contingut

JESSE WINCHESTER CANCEL·LAT / HOWE GELB S’AFEGEIX AL CARTELL DEL BLUES & RITMES

febrer 13, 2014

Nota de premsa. 13.2.2014

Lamentem anunciar la cancel·lació del concert que el cantautor nord-americà JESSE WINCHESTER havia d’oferir el 14 de març al Teatre Zorrilla de Badalona en el marc del Blues & Ritmes. Problemes de salut l’han obligat a suspendre tots els recitals que tenia previstos. Des del Blues & Ritmes desitgem a Jesse Winchester que es recuperi ben aviat alhora que lamentem la decepció que la cancel·lació d’aquest concert hagi pogut ocasionar entre els seus seguidors.

D’altra banda, el Blues & Ritmes 2014 es completarà amb l’actuació, el 4 d’abril al Teatre Principal, de HOWE GELB, que presentarà en format de trio el seu aclamat nou disc: The Coincidentalist (New West Records).

BLUES & RITMES 2014

  • 29 de març, Teatre Principal – FRED WESLEY & THE NEW JB’S
  • 4 d’abril, Teatre Principal – HOWE GELB
  • 5 d’abril, Teatre Principal – BASSEKOU KOUYATE & NGONI BA
  • 10 d’abril, Teatre Zorrilla – MATTHEW E WHITE

Nota: La devolució de l’import de les entrades per al concert de Jesse Winchester comprades a través de Telentrada, internet i telèfon serà automàtica. Les que s’hagin adquirit a taquilla es retornaran a la mateixa taquilla a partir del 27 de febrer. Els que tinguin un abonament per a tots els concerts del cicle podran demanar una devolució de tot l’import o bescanviar l’entrada del concert de Jesse Winchester per al de Howe Gelb.

Més informació:

  • Teatre Zorrilla
  • 93. 464 47 12
  • press@ritmeandclub.org

Regala entrades del Blues & Ritmes 2011 per Reis

Desembre 28, 2010

El percussionista africà Tony Allen, una llegenda del ritme i assignatura pendent del Blues i Ritmes, encapçala l’edició 2011 del festival. El cicle també ha programat un dels homes més sol·licitats del country i el folk nordamericà: Jim Lauderdale, en exclusiva i per primera vegada a l’estat. Music Maker Blues Revue, el Buenavista Social Club del blues, serà una de les actuacions més sorprenents. Kim Lenz, amb el seu rockabilly explosiu tancarà un Blues i Ritmes molt especial.

Tota la informació a http://bluesiritmes.cat

Les entrades ja estan a la venda al Telentrada i a les taquilles del teatre (on podeu adquirir un pack-regal). Per als que volgueu regalar entrades del Blues i Ritmes per reis, les taquilles estaran obertes els dies 28, 29, 30 de 17h a 21h; i els dies 3, 4 i 5 de 17h a 21h.

 

Una nit històrica

Mai 5, 2010

“Como en los conciertos con mucha miga, nada estuvo destinado al olvido y todo tuvo sentido. Nada de extrañar, era Randy Newman quien cerraba una deuda con España, país en el que no había actuado jamás. El festival Blues&Ritmes de Badalona se llevó el gato al agua y en una noche lluviosa, en el interior del teatro Zorrilla llovió música a raudales y los asistentes acabaron felizmente empapados.” Això es pot llegir a la crònica que Luis Hidalgo ha publicat avui a totes les edicions del diari El País. (Podeu llegir l’article complet aquí)

En aquest enllaç us podeu descarregar el full informatiu que vam repartir ahir al concert.

Gràcies per donar-nos suport, un any més.

PS. Podeu consultar el recull de premsa d’aquest any en aquest enllaç i estar al cas de notícies al nostre blog a bluesiritmes.cat/news.

El concert de Chris Smither se suspèn per causes alienes al cicle

Abril 27, 2010

Sentim comunicar-vos que, per problemes de salut, el concert que CHRIS SMITHER tenia previst oferir aquest dijous dia 29 al Teatre Zorrilla de Badalona ha estat cancel·lat. Chris Smither ha anul·lat també tots els altres concerts que havia d’oferir en aquesta gira europea.

L’import de les entrades adquirides a través del Tel-entrada es reemborsarà automàticament els pròxims dies en la targeta de crèdit utilitzada per la compra. Les entrades comprades a les taquilles del Teatre Zorrilla o directament a les oficines de Caixa Catalunya es reemborsaran des del mateix punt de venda on han estat adquirides.

Lamentem molt les molèsties que us hagi pogut ocasionar aquesta cancel·lació. El Blues & Ritmes s’esforçarà perquè Chris Smither, que havia de fer el seu primer concert a l’Estat espanyol, actuï en el futur a Badalona.

El cicle es reprendrà el dimarts 4 de maig amb RANDY NEWMAN.

Victor Démé fa ballar el Zorrilla

Abril 19, 2010

El Quedem? s’apropa al festival

Abril 18, 2010

Un grup de persones que participen en el programa Quedem d’Òmnium Cultural van ser dissabte al Teatre Zorrilla. La vintena d’assistents van participar en una tertúlia amb membres de la direcció artística del festival i van poder saludar el mateix Victor Démé, que uns minuts més tard obria la segona actuació del Blues & Ritmes 2010.

El “Quedem?” és un programa de llengua, lleure i cohesió social que ofereix de manera gratuïta una gran varietat d’activitats perquè totes les persones que formem la societat catalana, sigui quina sigui la nostra procedència, puguin conèixer-se i relacionar-se, alhora que participen en activitats. “És una oportunitat per veure amb uns altres ulls el lloc on vivim. Una oportunitat per descobrir i redescobrir els racons del nostre barri, ciutat o comarca i per conèixer les persones que en formem part.”

Xampola i Sílvia Pérez Cruz embruixen el Zorrilla en la primera nit del Blues&Ritmes 2010

Abril 10, 2010

El Blues & Ritmes va inaugurar divendres 9 d’abril l’edició 2010 amb una producció pròpia. Xampola i Sílvia Pérez Cruz van repassar el llegat musical que ha inspirat els 20 anys d’història del Blues i Ritmes (bluesiritmes.cat) davant d’un públic molt còmplice que quasi omplia del tot el teatre. Entre els temes que van interpretar destaca ‘A primeira vista’ de Chico César, un vell conegut del festival.

Es presenta en roda de premsa el Blues & Ritmes 2010

Abril 7, 2010

Avui dimecres 7 d’abril s’ha presentat el Blues & Ritmes 2010 a la premsa. En un dinar distès amb periodistes, els directors del festival Jordi Pujol, Guillem Vidal i Oriol Lladó, juntament amb el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Mateu Chalmeta, han repassat les principals línies de l’edició d’aquest any, en el qual destaca l’actuació de Randy Newman el 4 de maig i la primera producció pròpia del festival, amb Xampola i Sílvia Pérez Cruz. Precisament, Martí Serra, Aleix Tobias, dos dels membres de Xampola, i la mateixa Pérez Cruz van ser al dinar i van intercanviar impressions al voltant de l’espectacle que han produït i que estrenen a Badalona.

AQUÍ podeu accedir al recull de premsa del festival aquest any 2010.

El vídeo dels 20 anys

Abril 6, 2010

La vídeoperiodista Anna Boluda és l’autora del vídeo de repàs dels 20 anys d’història del Blues i Ritmes. Diferents veus repassen les principals consecucions i valors del festival musical de Badalona, referència a tot l’estat.