Vés al contingut

JESSE WINCHESTER CANCEL·LAT / HOWE GELB S’AFEGEIX AL CARTELL DEL BLUES & RITMES

febrer 13, 2014

Nota de premsa. 13.2.2014

Lamentem anunciar la cancel·lació del concert que el cantautor nord-americà JESSE WINCHESTER havia d’oferir el 14 de març al Teatre Zorrilla de Badalona en el marc del Blues & Ritmes. Problemes de salut l’han obligat a suspendre tots els recitals que tenia previstos. Des del Blues & Ritmes desitgem a Jesse Winchester que es recuperi ben aviat alhora que lamentem la decepció que la cancel·lació d’aquest concert hagi pogut ocasionar entre els seus seguidors.

D’altra banda, el Blues & Ritmes 2014 es completarà amb l’actuació, el 4 d’abril al Teatre Principal, de HOWE GELB, que presentarà en format de trio el seu aclamat nou disc: The Coincidentalist (New West Records).

BLUES & RITMES 2014

  • 29 de març, Teatre Principal – FRED WESLEY & THE NEW JB’S
  • 4 d’abril, Teatre Principal – HOWE GELB
  • 5 d’abril, Teatre Principal – BASSEKOU KOUYATE & NGONI BA
  • 10 d’abril, Teatre Zorrilla – MATTHEW E WHITE

Nota: La devolució de l’import de les entrades per al concert de Jesse Winchester comprades a través de Telentrada, internet i telèfon serà automàtica. Les que s’hagin adquirit a taquilla es retornaran a la mateixa taquilla a partir del 27 de febrer. Els que tinguin un abonament per a tots els concerts del cicle podran demanar una devolució de tot l’import o bescanviar l’entrada del concert de Jesse Winchester per al de Howe Gelb.

Més informació:

  • Teatre Zorrilla
  • 93. 464 47 12
  • press@ritmeandclub.org

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: