Vés al contingut

Regala entrades del Blues & Ritmes 2011 per Reis

Desembre 28, 2010

El percussionista africà Tony Allen, una llegenda del ritme i assignatura pendent del Blues i Ritmes, encapçala l’edició 2011 del festival. El cicle també ha programat un dels homes més sol·licitats del country i el folk nordamericà: Jim Lauderdale, en exclusiva i per primera vegada a l’estat. Music Maker Blues Revue, el Buenavista Social Club del blues, serà una de les actuacions més sorprenents. Kim Lenz, amb el seu rockabilly explosiu tancarà un Blues i Ritmes molt especial.

Tota la informació a http://bluesiritmes.cat

Les entrades ja estan a la venda al Telentrada i a les taquilles del teatre (on podeu adquirir un pack-regal). Per als que volgueu regalar entrades del Blues i Ritmes per reis, les taquilles estaran obertes els dies 28, 29, 30 de 17h a 21h; i els dies 3, 4 i 5 de 17h a 21h.

 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: