Vés al contingut

El concert de Chris Smither se suspèn per causes alienes al cicle

Abril 27, 2010

Sentim comunicar-vos que, per problemes de salut, el concert que CHRIS SMITHER tenia previst oferir aquest dijous dia 29 al Teatre Zorrilla de Badalona ha estat cancel·lat. Chris Smither ha anul·lat també tots els altres concerts que havia d’oferir en aquesta gira europea.

L’import de les entrades adquirides a través del Tel-entrada es reemborsarà automàticament els pròxims dies en la targeta de crèdit utilitzada per la compra. Les entrades comprades a les taquilles del Teatre Zorrilla o directament a les oficines de Caixa Catalunya es reemborsaran des del mateix punt de venda on han estat adquirides.

Lamentem molt les molèsties que us hagi pogut ocasionar aquesta cancel·lació. El Blues & Ritmes s’esforçarà perquè Chris Smither, que havia de fer el seu primer concert a l’Estat espanyol, actuï en el futur a Badalona.

El cicle es reprendrà el dimarts 4 de maig amb RANDY NEWMAN.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: