Vés al contingut

El Quedem? s’apropa al festival

Abril 18, 2010

Un grup de persones que participen en el programa Quedem d’Òmnium Cultural van ser dissabte al Teatre Zorrilla. La vintena d’assistents van participar en una tertúlia amb membres de la direcció artística del festival i van poder saludar el mateix Victor Démé, que uns minuts més tard obria la segona actuació del Blues & Ritmes 2010.

El “Quedem?” és un programa de llengua, lleure i cohesió social que ofereix de manera gratuïta una gran varietat d’activitats perquè totes les persones que formem la societat catalana, sigui quina sigui la nostra procedència, puguin conèixer-se i relacionar-se, alhora que participen en activitats. “És una oportunitat per veure amb uns altres ulls el lloc on vivim. Una oportunitat per descobrir i redescobrir els racons del nostre barri, ciutat o comarca i per conèixer les persones que en formem part.”

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: