Vés al contingut

Es presenta en roda de premsa el Blues & Ritmes 2010

Abril 7, 2010

Avui dimecres 7 d’abril s’ha presentat el Blues & Ritmes 2010 a la premsa. En un dinar distès amb periodistes, els directors del festival Jordi Pujol, Guillem Vidal i Oriol Lladó, juntament amb el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Mateu Chalmeta, han repassat les principals línies de l’edició d’aquest any, en el qual destaca l’actuació de Randy Newman el 4 de maig i la primera producció pròpia del festival, amb Xampola i Sílvia Pérez Cruz. Precisament, Martí Serra, Aleix Tobias, dos dels membres de Xampola, i la mateixa Pérez Cruz van ser al dinar i van intercanviar impressions al voltant de l’espectacle que han produït i que estrenen a Badalona.

AQUÍ podeu accedir al recull de premsa del festival aquest any 2010.

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: